Ποιοι Είμαστε

Η LabOnWeb δίνει τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών τηλεγραμματείας.

Μέσω αυτής ο κάθε επαγγελματίας που έχει ανάγκη μπορεί να ρυθμίσει τα ραντεβού του, με μια απλή εκτροπή οποιουδήποτε τηλεφώνου της επιλογής του. Κατόπιν μια έμπειρη και πλήρως καταρτισμένη συνεργάτιδα μας θα απαντήσει και θα οργανώσει τα ραντεβού, σύμφωνα με τις οδηγίες που τις έχουν δοθεί , προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Η απάντηση θα είναι προσωποποιημένη και με προσφώνηση της επωνυμίας σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κράτησης μηνυμάτων.

Παράλληλα η εταιρία μας, αναλαμβάνει τη συνεχή ενημέρωση για κάθε ραντεβού, μέσω φαξ, e-mail, web ή άμεσο τηλεφώνημα αλλά και συνδυασμό αυτών είτε συγκεντρωτικά, είτε αναλυτικά ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή και ομαλή λειτουργία του ιατρείου.

Επιπροσθέτως σε περίπτωση ακύρωσης ή οποιασδήποτε αλλαγής των ραντεβού με τους ασθενείς ο ιατρός έχει τη δυνατότητα να ειδοποιεί και να ειδοποιείται.

Ακόμα μπορεί να επιτευχθεί απευθείας σύνδεση σε συγκεκριμένο αριθμό χωρίς τη διαμεσολάβηση των γραμματέων ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Τέλος παρέχεται η δυνατότητα ηχογράφησης και ενεργοποίησης προσωπικών μηνυμάτων για την υποδοχή των εισερχόμενων κλήσεων καθώς και ενημερωτικό μήνυμα εκτός υπηρεσίας (off-hours message).

Από το 2014 η LabOnWeb βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία με καινοτόμες, αποτελεσματικές και συμφέρουσες λύσεις στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.

Καλύπτουμε οποιαδήποτε υπηρεσία με τον απόλυτο επαγγελματισμό που μας χάρισε την εμπιστοσύνη των δεκάδων συνεργατών μας και μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε την κορυφαία θέση στον χώρο της γραμματειακής υποστήριξης επαγγελματιών, καθώς και της τηλεγραμματείας, η οποία αποτελεί και την κύρια υπηρεσία μας.

Η εταιρεία μας αποτελείται από μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα ανθρώπων με πολυετή πείρα στον χώρο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, αλλά και των οικονομικών, λογιστικών, μάρκετινγκ και άλλων.

Για εμάς, οι επαγγελματίες δεν αποτελούν πελάτες, αλλά συνεργάτες και τα ζητήματα που τους αφορούν αποτελούν τη μεγαλύτερη μας προτεραιότητα. Στόχος μας, η εξέλιξη των συνεργατών μας και η δημιουργία αμοιβαίας σχέσης στο μακροχρόνιο διάστημα.

Σας προσκαλούμε να γίνετε και εσείς μέλος της οικογένειάς μας και να οδηγήσετε την επιχείρηση σας στην κορυφή.