Στρατηγού Καλλάρη 33, Αθήνα 104 45

Servers

Στην LabOnWeb η διαχείριση κλήσεων είναι η ειδικότητά μας. Οι επαγγελματίες γραμματείς- τηλεφωνητές μας βρίσκονται στο τηλεφωνικό κέντρο από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 08.00 – 22.00 (δυνατότητα για 24/7 για επαγγελματίες που το χρειάζονται), για να απαντήσουν στις κλήσεις σας όπως θα απαντούσε ένας δικός σας, άριστα εκπαιδευμένος υπάλληλος από το γραφείο σας.

Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να απαντήσουμε εκ μέρους σας, χωρίς να σας απασχολούν άδειες,  ασθένειες, διακοπές, μισθοί, επιδόματα, υπερωρίες.  Η Τηλεγραμματεία LabOnWeb είναι ενισχυμένη με σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και online εφαρμογές. Έτσι, μπορούμε εύκολα και άμεσα να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας και να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες. Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις κλήσεις σας, είτε πρόκειται για εισερχόμενες είτε για εξερχόμενες. Εξυπηρετούμε τόσο τις δικές σας εταιρικές ανάγκες όσο και των πελατών σας προσφέροντας πάντα υπεύθυνη και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

 • Έχουν σχεδιαστεί 3 διαφορετικά πακέτα τιμολόγησης ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν για τους πελάτες μας.
 • Το πακέτο νούμερο Professional προτείνεται ανεπιφύλακτα.
 • Υπάρχει δυνατότητα αυτόματης μετακίνησης σε μεγαλύτερο ή μικρότερο πρόγραμμα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Απαντώντας στο ερώτημα τι είναι η Τηλεγραμματεία LabOnWeb, θα ξεκαθαρίσουμε και το τι ΔΕΝ είμαστε:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ:

Δεν είμαστε ένα απλό και απρόσωπο call center που απαντά διεκπαιρεωτικά στις κλήσεις του γραφείου σας.

Στην Τηλεγραμματεία LabOnWeb προσφέρουμε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης από απόσταση, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της επιχείρησής σας.

Δεν είμαστε μόνο call center.

Στην τηλεγραμματεία LabOnWeb παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών γραφείου, πέρα από τη διαχείριση κλήσεων και πρακτικά κάνουμε ό,τι θα έκανε η προσωπική σας γραμματέας… εκτός από το να σας προσφέρουμε καφέ!

Δεν είμαστε απλές ανειδίκευτες γραμματείς.

Εμείς αναλαμβάνουμε την απομαγνητοφώνηση πρακτικών Δ.Σ, τη δημιουργία παρουσιάσεων power point, τη διαχείριση e-mail, blog, social media. Οι εργατικές γραμματείς της LabOnWeb μπορούν να αναλάβουν τη διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το να στείλουν προσφορές, να κάνουν τα follow up calls, να εμπλουτίσουν το CRM της εταιρείας σας και να επικαιροποιήσουν τη βάση δεδομένων σας, αλλά και να οργανώσουν καμπάνιες newsletter και ενημέρωσης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Η LabOnWeb προσφέρει λύσεις ποιότητας και οικονομίας τόσο σε ελεύθερους επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και start ups, όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις με οργανωμένα τηλεφωνικά κέντρα και αυξημένες ανάγκες.

Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που:

 • Δεν θέλουν να διαθέσουν πόρους για απόκτηση ενός μεγάλου και σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου, που πέρα από το κόστος απόκτησης συνεπάγεται και το κόστος συντήρησης
 • Δεν έχουν το χώρο για την εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου ή/ και γραφείων γραμματείας
 • Δεν διαθέτουν τους πόρους για την απασχόληση γραμματείας πλήρους απασχόλησης
 • Χρειάζονται επιπλέον ώρες υποστήριξης διάσπαρτα μέσα στην ημέρα
 • Θέλουν να αναπληρώνουν αποτελεσματικά τις περιόδους αδειών, απουσιών, ασθενειών
 • Ενδιαφέρονται να κάνουν οικονομία κλίμακας
 • Θέλουν να αξιοποιήσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους σε πιο παραγωγικές διαδικασίες
 • Θέλουν να αναθέσουν τη διαχείριση των κλήσεών τους σε καλά καταρτισμένους, έμπειρους και εξειδικευμένους υπαλλήλους για τη συγκεκριμένη εργασία
 • Βρίσκονται για πολλές ώρες σε εξωτερικές εργασίες και ραντεβού
 • Δεν θέλουν να διακόπτουν την εργασία ή τα ραντεβού τους για να διαχειριστούν τις κλήσεις τους
 • Παρουσιάζουν αυξομειώσεις στην κίνηση των πελατών και των κλήσεων
SIMPLE
€62
ΤΟ ΜΗΝΑ
Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 22:00
100 Εισερχόμενες
Απεριόριστες Εξερχόμενες
BUSINESS
€90
ΤΟ ΜΗΝΑ
Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 22:00
150 Εισερχόμενες
Απεριόριστες Εξερχόμενες
PROFESSIONAL
€124
ΤΟ ΜΗΝΑ
Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 – 22:00
Απεριόριστες Εισερχόμενες
Απεριόριστες Εξερχόμενες